Nail Ergun

Lise Müdürü

Nail Ergun

Lise Müdürü

Konya Selçuk E.Enstitüsü Sosyal Bilgiler bölümü mezunudur.1978 yılında Amasya- Hamamözü’nde ilk görevine başladı. 1979 tarihinde bulunduğu Hamamözü Ortaokulu müdürlüğüne atanarak idarecilik hayatına başladı. 1991 yılında Tokat iline çıkan tayininden sonra 1996 yılında Tokat Anadolu Lisesinden Aydın’a, merkez Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu’nda İdareci olarak başladığı görevine, 1997 de Efeler Lisesi’nde ve 2003 yılında da mezunu olduğu Aydın Lisesi’nde devam etti. 2009 yılında devletteki hizmetini emekli olarak sonlandırıp kurumumuzda okul müdürü olarak göreve başladı. Aralıksız 10 yıl Özel Başak İlköğretim Okulunun müdürlüğünü yaptıktan sonra kurumumuzca açılan Başak Anadolu Lisesimizin müdürlüğünde görevlendirildi. 30 Haziran 2021 e kadar bu görevine devam edecek bu tarihte de Eğitim - Öğretim hizmetlerine son verecektir.