About Image
YURT DIŞI ÜNİVERSİTE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Başak Koleji Anadolu Lisesinde yurt dışı üniversite başvurularında öncelikli olarak öğrencilerin girmesi gereken TELC, SAT, TOEFL ve IELTS ‘e yönelik olarak takviye çalışmaları yapılmaktadır. Çözüm ortaklarımız ile güvenilir yönlendirmeler gerçekleşmektedir.
Ayrıca YÖS (Yurtdışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı) için kişiye özgü programlar yapılmaktadır. YÖS düzenleyecek olan üniversitelerin sınav takvimi her sene için güncellenerek öğrencilerimize iletilir.
Yurt dışı üniversiteleri akademik performansın yanında ek başvuru belgeleri istemektedir. Başak koleji olarak motivasyon (niyet) mektubu yazma, özgeçmiş oluşturma konusunda öğrencilerimize destek olmaktayız.
Kişisel gelişim çalışmaları ve THP (Topluma Hizmet Programları) ,STK çalışmalarımız ile öğrencilerimizin yurt dışı üniversitelerine kabulü için gerekli portfolyolar sağlanmaktadır.
Counter Image