About Image
EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ

VİZYONUMUZ

Aydın’ın ilk özel okulu olarak yaklaşık çeyrek asırdır büyük bir sorumluluk üstleniyoruz. Kurulduğumuz ilk günden itibaren, çizgimizi hiç bozmadan Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği değerleri korumak ve yaşatmak amacındayız. Bunun yanı sıra, küreselleşerek değişen dünyamızda, eğitim-öğretim alanındaki en son gelişmeleri dikkatle takip ediyor, öğrencilerimizin uluslararası platformda da söz sahibi bireyler olarak yetişmesi için gereken tüm donanımı aldıklarından emin oluyoruz. Çünkü biz inanıyoruz ki doğru bir altyapı ile çocuklarımızın ve gençlerimizin dünyanın neresinde olursa olsun ulaşamayacakları başarı yok.

MİSYONUMUZ

Verdiğimiz eğitim ve öğretim ile;
Vizyonu geniş , sosyal farkındalığı ve kendini ifade etme becerisi üst düzeyde, Çevre sorunlarına duyarlı, tabiatı seven ve koruyan, Akademik anlamda başarıya ezberle değil bilginin özünü kavrayarak ulaşan ve Akademik başarıyı spor, kültür, sanat ve bilim gibi dallardaki başarısıyla taçlandıran, Birden fazla dil öğrenerek kültürlerarası etkileşime giren ve farklı kültürlerin sunduğu zenginlikten kendisine yarar sağlayabilen, İleri yabancı dil bilgisi ile küresel anlamda çağı yakalayan ve bunu öz değerlerine sahip çıkarak yapan, Doğru soruları sormayı bilen, elde ettiği bilgi ve davranışlarıyla çevresine değer katan, “Özgür düşünceli” ve “mutlu” bireyler yetiştirmek ilk günden bugüne varoluş amacımız oldu ve bundan sonra da olmaya devam edecektir.
Counter Image