About Image
GİRİŞİMCİLİK
Gençlerin, değişim ve dönüşümün her geçen gün daha da hızlandığı günümüz dünyasına hazır olmaları için sadece müfredattaki eğitimlerle yetinmemeleri, aynı zamanda becerileri ve yetkinliklerini de geliştirmeleri gerekiyor. Yeni yüzyılın en önemli yetkinliklerinden biri olan Girişimcilik de bu nedenle eğitim programımızın içerisinde yer alıyor. Başak Koleji Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimize yeni yüzyılın yetkinliklerini edinmeleri için “Girişimcilik Eğitimi” veriyoruz. Başak Koleji Ailesi olarak Girişimcilik Eğitimi ile amacımız öğrencilerimizin sadece bir iş kurması değil, girişimciliği hayat boyu her alanda uygulayabileceği bir hayat felsefesine dönüştürebilmektir. Finansal okuryazarlık ve yaratıcı problem çözme becerilerini kazandırmaktır. Çünkü Girişimcilik Eğitimi, öğrencilerde yaratıcı kirleri girişimci eylemlere dönüştürme becerisi ve zihniyeti oluşturma sürecidir.
Counter Image